Red Sea Diving Safari is involved in a wide range of efforts and educative programs like Reef Check, Marine Biology Workshops, Videography Workshops, Photography Workshops.

Fotografie Workshop (taal: Nederlands)

Fotografie Workshop (taal: Nederlands)

Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Door de digitale revolutie is het tegenwoordig heel normaal om een foto met je telefoon te maken en 5 minuten later met je vrienden te delen via social media of op je eigen website. Dus, …. camera mee onderwater en foto's maken! Echter, zo eenvoudig is het niet. Met onvoldoende voorbereiding zullen de eerste resultaten zeer waarschijnlijk teleurstellend zijn.


Red Sea Diving Safari introduceert een nieuwe fotografie workshop die wordt gegeven door Rob van Twist, mede-eigenaar van Dive4Fun.

Het doel van deze workshop is om in een ongedwongen sfeer aandacht te geven aan de praktische en theoretische aspecten van onderwaterfotografie:
• De basis principes van de fotografie: sluitertijd, diafragma, gevoeligheid (ISO), en de verschillen tussen bovenwater- en onderwaterfotografie.
• Gebruik van aanwezig natuurlijk licht met of zonder rood filter, en gebruik van kunstmatig licht (flitser),
• De juiste techniek om goede kwaliteit groothoek- en macro-opnamen te maken.
• Tips voor het verkrijgen van de juiste belichting, scherpte, scherptediepte en compositie.

De workshop is verspreid over 5 dagen en is geen beperking in het aantal te maken duiken op het huisrif. Rob duikt mee met 2 duiken per dag en zal advies geven voor, tijdens, en na de duik. Gedurende de dag en in de avond is er voldoende mogelijkheid om foto's te vergelijken en te bespreken en verbeterpunten aan te geven. Het uiteindelijke programma voor de 5 dagen wordt afgestemd tijdens de eerste dag op Marsa Shagra met de flexibiliteit om het aan te passen tijdens de week. Het hoofddoel is dat we in een ongedwongen sfeer 5 fantastische duik- en fotografie dagen gaan krijgen.

Booking informatie:
**A minimum number of participants is required for each workshop.

Deze workshop is exclusief te boeken via onze Nederlands agent:
SeaSee Travel BV
Vogelmelk 7 
3621 TP Breukelen
Tel: 0346 266 080

Email: info@seaseetravel.nl


http://www.seaseetravel.nl/fotografie-workshop/

Workshop Schedule

Register

Login

Vacancy Apply

Upload Your Photo

Upload Your Video Info

Booking Inquiry

Booking Inquiry